MAMA Q HORECA FOODSOLUTIONS
Samen met zoon en topchef Kelvin Lin beschikt Mama Q over een grote kennis van de Aziatische keuken die ze graag wil delen met anderen. Daarnaast beschikt ze over een volledig uitgeruste professionele productiekeuken, waar hygiënisch gewerkt wordt met verse producten van de allerbeste kwaliteit.
Mama Q biedt de volgende oplossingen voor hotels, restaurants, eetcafés en andere horecazaken:
- Ontwikkelen en produceren van Aziatische gerechten, maaltijdcomponenten, sauzen, soepen, bouillons, condimenten, patisserie, etc..
- Produceren van Aziatische gerechten, maaltijdcomponenten, sauzen, condimenten, etc. naar uw eigen receptuur of naar een combinatie van uw en onze receptuur.
- Advies over Aziatische gerechten (op de menukaart).
Voordelen van Mama Q Horeca Foodsolutions:
- Een partner met zeer grote kennis van de Aziatische keuken.
- Levert constante topkwaliteit én restaurantkwaliteit.
- Ontwikkeld en gemaakt door topkoks. Lees hier over hun carrière en onderscheidingen.
- Ambachtelijk gemaakte producten.
- Een efficiënte inkoop en minder verspilling in uw keuken.
- Minder koks nodig.
- Besparing op arbeidskosten.
Interesse? Neem hier contact met op met Mama Q.
In het nieuws
Hier worden de sterren van de hemel gekookt
Pieter Nijdam, Telegraaf
De nieuwe Aziatische keuken is opgestaan en haar ster straalt in Voorschoten.
Mac van Dinther, Volkskrant
Smaakvirtuoos.”
Binnert Glastra, Leidsch Dagblad
Meesterschap.”
Ellen Lengkeek, AD/ Gouden Pollepel
Twee werkelijk briljante gerechten.”
Joël Broekaert, NRC Handelsblad
Een ongemeen boeiende ervaring.”
Michelin
Dit wordt mijn nieuwe dieet.”
Herman den Blijker
Kelvin's Aziatische Calzone met oa Kimchi als vulling."
Editie NL
Dit wordt mijn nieuwe dieet..”
Herman den Blijker
De nieuwe Aziatische keuken is opgestaan en haar ster straalt in Voorschoten.”
Mac van Dinther, Volkskrant
Smaakvirtuoos.”
Binnert Glastra, Leidsch Dagblad
Twee werkelijk briljante gerechten.”
Joël Broekaert, NRC Handelsblad
Een ongemeen boeiende ervaring.”
Michelin
“Meesterschap.”
Ellen Lengkeek, AD/ Gouden Pollepel