Beschrijving
Dit is nou typisch voor de snelle kok. Geen of weinig tijd en toch iets smakelijks eten. Ook voor de student is het makkelijk! Onze tip: bak er een eitje bij, liefst 2… En doe die er als laatste bovenop. Vork en lepel erbij en gaan!
Vriezer/ Laten ontdooien
Direct uit de vriezer te gebruiken
BEREIDING
Hiervoor hebben we een ruime pan met water nodig met een vergiet en daarnaast een koekenpan.
Als eerste doen we de ramen-vulling in de koekenpan en laten we dit op een middelvuur warm worden. Dit zal ongeveer 10 – 15 minuten duren.
Breng de andere pan met ruime hoeveelheid water aan de kook.
Wanneer het water kookt doet u de ramen in het water en zet een timer/keukenwekker op 4 minuten.
Als de 4 minuten voorbij zijn giet u de ramen af en doet u de ramen in een bowl.
Wacht tot de vulling ook goed warm is en schep dit vervolgens over de ramen heen. Met een lepel en vork kunt u het nuttigen of voor de beoefende eters met stokjes en lepel.
TIP VAN DE CHEF
Afmaken met ragfijn gesneden lentui of bieslook/koriander. Als u het echt wilt afmaken bakt u een spiegelei (sunnyside up) en doet u dit op de topping! #eihoorterbij